Szerintetek az nagyon gáz ha sosem sírok, még emberek halálán sem (családon belül sem), de ha meghal egy ismeretlen (pl) kutya vagy cica stb. megsíratom?
#1 és #2 szakadok :''D
Ez valószínűleg azért van,mert már tudod mi lesz,megszoktad,és tudod hogy csak megjátszák. Állatokról általában nem nézünk gyilkolás,és mindig arra emlékeztet hogy egy ember megöli - és itt fordul meg az ember ágyában minden - a SAJÁT állatkánkat,vagy épp azt ami a szívünkhöz nőtt. Az emberek halálánál nem forgatunk az agyunkban semmit,tudjuk hogy ezt az egész egy filmes trükk. Az állatoknál is tudjuk de itt mintha elfelejtenénk.
Szerintem nem gáz,hiszen az 8 éves gyerek is embereket "gyilkol" a CS:GO-ban,ő is hozzászokik. De szögezzük le, hogy ez egyáltalán nem ugyan olyan mint a valóságban gyilkolni. Én mondjuk nem sírok,de elszomorodom
Én úgy gondolom hogy a baj ott kezdődik hogy a saját szerettünket helyettesítjük a színész helyére. Nekem is sajnos több hozátartozóm ment el, az első hónapokban talán még normális hogy őt keresed a legtöbb dologban,de megkell tanulni ezt feldolgozni,az élet megy tovább.
#3 én meg rajtad szakadok!
A kérdező nem egy filmről beszélt!
Ja értem. A telefonom életre kelt és a családon belül sem részt filmben szóra írta át XD megérett a cserére XD akkor bocs 1,2 én hibáztam.
Igen,ez nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!