Ha nem öltem meg a kullancsot, csak ráengedtem a csapban a vizet, vissza tud jönni a lefolyóból?
Nem hinném, hogy visszajön, de én biztosra megyek mindig.
Szétnyomom, aztán begyújtom gyufával. Úgy már biztos, hogy annyi neki (amúgy ne értsetek félre, állatvédő vagyok, csak a kullancsot utálom).
Olyan ideges lettem, hogy még megölni is elfelejtettem és csak langyos vízzel folyattam le, de azt sem sokáig. :( Ma reggel találtam meg a kutyámban (szerdán voltunk a Hajógyári szigeten), sántított és sírt, nyalta a lábát. A lábujjai között volt, olyan helyen, hogy alig tudtam kiszedni. :( Ráadásul véres is lett körülötte. :( Lekentem betadine-nal, de nagyon aggódom, mert az elmúlt 24 órában rengeteget ivott, többet, mint szokott. :( De a reggelijét szépen befalta, a kedve is jó volt, a labdát is ellopta reggel a másik kutyától. A pisijén sem láttam semmi rendhagyót. Nagyon aggódom, remélem nem lesz estig baja, meg egyáltalán nem lesz baja. :(
Csak most meg ezen parázok, hogy visszajön a kullancs a lefolyóból és megint belé mászik. :( Ráadásul az éjjel azt álmodtam, hogy a másik kutyám babéziás lett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!