Csomószor előfordul, hogy azt veszem észre beszélek a macskámhoz. Ez ciki?
Figyelt kérdés
Csomószor előfordul, hogy azt veszem észre beszélek a macskámhoz. Ez ciki?
Van, amit tudom, hogy megért, pl. neve, meg gyere meg hopi (üljön az ölembe), de csomó mindent mondok neki, amit esélytelen hogy értsen :D
Más is van így ezzel? Hogy beszél az állatához?
2016. nov. 23. 15:43
1/8 anonim válasza:
Dehogy ciki, én is folyamatosan pofázok az állataimnak. Az lenne a fura, ha nem tenném :D
2/8 anonim válasza:
Ők is "beszelnenk" hozzank amit mi nem ertunk ugy mi is beszelhetunk nekik amit ők nemertenek, en a kacsamhoz szoktam beszelni annyira aranyos es mindig jon utanam az udvaron kovet meg megsimogatni is engedi magat azelott macskam volt hozza is beszeltem kutyahoz is szoktak beszelni ...
3/8 anonim válasza:
Én alapból értek egyestmást de az állatok igenis intelligensek.
A tudósok azt mondják hogy ,,az állatok hangsúlyhoz kötik amit mondassz azért érti a gyere idét de mást nem. NA HÁT EZ KORÁNTSEM ÍGY VAN.
Az állatok igenis megértik amit mondassz nekik ezért szoktam javasolni hogy ha valami van de nem mered elmondani senkinek akkor mond el az állatodnak.
Üdv Draktata
4/8 anonim válasza:
En ugyanugy beszelek a kutyamhoz, mint egy emberhez. Persze nem azt beszelem meg vele, h mi legyen a vasarnapi ebed, hanem ami vele v vele kapcsolatosan tortenik. Szerintem ez teljesen termeszetes, ha szereted.
5/8 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán! Jobban megérti mint egyes emberek, és képes vigaszt is nyújtani önzetlenül szeret . Ő is igényli hogy beszélj vele
6/8 anonim válasza:
Én a hörcsögömhöz,a két macskámoz és a kutyámhoz is beszélek. :'D Nincs ebben semmi ciki :')
7/8 Platypus válasza:
Én a számítógépemhez is szoktam beszélni. Néha még az anyját is szidom. Eddig még nem vette magára, de nekem segít a feszültséget levezetni. Na ehhez képest a macskáim interaktív társalgási élményt nyújtanak, mert válaszolnak is. Őket nem zavarja hogy éppen milyen filozófiai kérdést vitatok meg velük. Engem nem zavar hogy egy kicsit egyoldalúak a válaszaik. És senki másnak nincs jogalapja hogy ezt cikinek ítélje :)
8/8 anonim válasza:
Már miért lenne ciki? Én is beszélek a macskámhoz és kutyámhoz is. Szerintem ez teljesen normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!