Hol lehet találni folyami rákot?
Figyelt kérdés
Merre élnek ma Magyarországon folyamirákok? Olyan ami esetleg nem védett fajba tartozik és lehetne gyűjteni? Előfordul hogy találkoztok vele?2016. nov. 15. 22:15
1/2 anonim válasza:
Gyékényesen láttam. Szerintem mind védett. Minek neked folyami rák? Greenaqua.hu ott tudsz venni garnélákat akváriumba.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem akvariumba kell nekem, ki szeretnek fogni belole, megnezni, eseleg, ha valahol nagyon nagy szamban lennenek, etkezesi celra, de ugy tudom erre az amerikai rak nem alkalmas. Kovi rak, folyami rak vedett, kecskerak nem tudom. De ez az akvariumba, nem rossz otlet. Ilyen garnelat lehet kapni?
2016. nov. 17. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!