Ez milyen állat, és hol tudok ilyet szerezni? Tök cukker.20f
2016. nov. 8. 22:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy egy sivatagi róka kölyök. Mivel nincs sivatag a kertedben, ezért nem tarthatsz.
2/7 anonim válasza:
Aztmondja tok cukker... nekem ilyeszto:( 🐭
4/7 anonim válasza:
Sivatagi róka.
Nincs esélyed a tartására,ugyanis ez Magyarország és nem sivatagos terület. Nagyon különleges igényei vannak,az állatkertben is csak speciális körülmények között tartják.
Fix hogy minimum 5-7 év mire CSAK az engedélyeket beszerzed stb. Nem tudom pontosan,de szerintem védett állat
5/7 anonim válasza:
Igen, ez egy sivatagi róka kölyök. Szerintem is aranyos, de szerencsére nem vagyok olyan idióta, hogy háziállatként akarnék tartani egy olyan állatot, ami nem háziállat.
6/7 anonim válasza:
Nem védett, de megcsak nem is fenyegetett
7/7 anonim válasza:
sivatagi róka.
nem tudsz otthon tartani. szerencsére. lehet,hogy cuki de nem háziállat .
annyi legálisan tartható háziállat van, válassz azok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!