Hogy kell a nyulak fogát levágni?
Figyelt kérdés
hogy tudom a nyuszim fogát levágni? mielőtt bárki is roszra gondolna túlnőtt és akadályozza az evésbe tegnap kaptam ajiba2010. ápr. 27. 00:44
11/16 anonim válasza:
Látom, megint sok hozzáértő ember tart állatot. Oly mindegy, hogy házikedvenc vagy húsért tartott az a nyúl, a foga ugyanúgy nő, ezért is kell fát vagy valami keményet adni, neki, hogy ne járjon így. Ezt az iskolában is tanítják, nem egy szakkönyvben benne van. Most már állatorvos, de felelőtlen gazdi az, aki hagyja, hogy a nyúl foga túlnőjön.
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat ma elvittem a dokihoz sajnos genetikailag deformált az állkapcsa a felső beljebb van mint az alsó igy folyton vágatni kell 3 hetente. hiába minden fogkoptató
2010. ápr. 27. 11:16
13/16 anonim válasza:
Az én nyulam is kiskedvenc, és semmi baja nincs a szárazkenyértől!!!(a friss kenyér tilos) zöldséget, gyümölcsöt, füvet is eszik, annyi a lényeg ha zöldséget, gy.-t eszik ne adj neki sok vizet mert menni fog a hasa és abba belepusztulhat..
14/16 anonim válasza:
előző: fogkoptatáshoz tegyél neki be fát, (ne diót)
15/16 A kérdező kommentje:
10,16 os nem én hagytam tulnőni hanem igy kaptam 3 napja a nyuszit
2010. ápr. 28. 09:31
16/16 anonim válasza:
A mi nyulanknak is deformált az állkapcsa. Először elvittük dokihoz, ő megmutatta, hogy kell és azóta mi vágjuk a fogát csípőfogóval.
Egyáltalán nem okoz neki fájdalmat. Teljesen nyugodt közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!