Milyen különleges háziállatok vannak?
Van aki teknőst tart ( ebben mondjuk nincs semmi különleges, már ha nem egy tengeri teknősről vagy hasonlóról van szó ), van aki kaméleont vagy pókot ( pl: madárpók, ez már egy fokkal különlegesebb ), van aki kígyót ( ez viszont engedélyekhez van kötve ), de hallottam már olyanokról is, akik hangya kolóniákat tartanak otthon ( talán ez a legfurcsább ).
Ti mikről hallottatok?
Fontos: Magyarországról van szó, tehát senki ne jöjjön medvékkel, oroszlánokkal, elefántokkal, stb-vel.
Nekem vadászgörényem volt, és voltak csuklyás patkányaim is. Meg volt egy időben botsáskáim.
23/L
Ismerősöm: kaméleon
Én: Höri forever!
" van aki kígyót ( ez viszont engedélyekhez van kötve )"
Messze nem mind.
Nekem tűzhasú gőtém volt, 13 évig élt. Most törpe gömbhalam van, az se mindennapi jószág, bár világszerte egyre népszerűbb. Majd egyszer, ha nagyon sok szabadidőm és pénzem lesz, nyílméregbékát szeretnék tartani (nem engedélyköteles, fogságban nem is mérgező, viszont élőkaját kell neki tenyészteni).
Egyszer az állatorvosnál találkoztunk egy nővel, akinek sarkantyús teknőse volt. Azt mondja, az örökli a házat, aki elvállalja a teknőc gondozását.
Amúgy meg annyira szubjektív, hogy mi a különleges. Számomra egy csomó ronda, szürke/barna hal tartása különleges: a vad bettáké, csokoládégurámiké azért, mert 'aszott lágy víz és élőeleség kell nekik, az óriás gurámié azért, mert nagyobb akvárium kell neki, mint a szobám stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!