Szoktátok ünnepelni?
Szoktátok ünnepelni kutyátok, macskátok, kecskétek, vagy egyéb szívhez nőtt kedvencetek születésnapját? :D
És ha igen, hogyan?
Mi nem, bár nem is tudjuk a pontos születési idejét, mert befogadott kutya. De ha kell neki valami, azonnal megvesszük, nem várunk a szülinapig, így nem is igazán lenne mit adni neki. Játszani vele, szeretgetni meg nem csak egy évben egyszer kell. Úgyhogy nálunk szimplán nincs mivel megünnepelni.
(Lepontozásra nincs igényem egyesektõl. Ez csak a saját véleményem, nem kell követni.)
És engem milyen jogon ugatnak le? Azért, mert vazzeg nem tartok családi banzájt meg játszom az agyamat azon az egy szerencsétlen napon, hogy én mennyire szeretem a kutyámat? Képzeljétek, én ezt nem csak akkor tartom fontosnak. Meg ha szüksége van pl.új pokrócra, tálkára, azzal nem várok, hanem megveszem azonnal. Fú, így már tényleg hülyeség és haszontalan a válaszom.
Hogy szarna töviseket az ilyen szerencsétlen gyökér, aki leugat mást csak azért, mert a válasz nem az õ királyi szájíze szerint van megírva.
Köszönöm mindenkinek a választ! :D Én is így vagyok velük, mindent megkapnak egész évben, szóval nem tudok nekik semmi extrával szolgálni.
A kérdés érdeklődés céljából tettem fel, szóval aki megbántódik rajta, kérem ne tegye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!