Milyen fajta állatot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Legyen játékos aranyos okos.2016. aug. 12. 19:52
1/7 anonim válasza:
Ez majdnem minden állatról elmondható..
Bővebben?
2/7 A kérdező kommentje:
Leginkább madára gondoltam tudnál olyan papagájt mondani amire jelemzök ezek a feltételek. A hullámoson és a nimfán kivül.
2016. aug. 12. 20:03
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Vanak még ehez hasonló madarak tudnátok irni.
2016. aug. 12. 20:59
5/7 anonim válasza:
Hullámos papagáj. Ez a legáltalánosabb, legkönnyebben tartható.
És még a nimfa papagáj és a törpepapagáj.
Ha valami különlegesebbet akarsz akkor kissándor papagáj,nagysándor papagáj,nemespapagáj,arapapagáj,jákópapagáj,rozellapapagáj.
6/7 anonim válasza:
Hullámos papagájt nem szabad egyedül tartani, se másféle papagájt, így gondolkozz, hogy nem lehetsz vele egyfolytában, ők mások mint mi, mások az igényei míg egy macsek nagyon simán elvan egyedül kutya is, plusz sokkal értelmesebbek :) Nekem volt macsekom kutyám nyulam csirkém papagájaim (minimum 2 nagy kalitkában de sokat szemetelnek aztaa), a nyuszit sem ajánlom, ők sem sajnos az eszükről híresek, de játékosak :) sztem a fentiek alapján macska lenne a legideálisabb azt taníthatod mindenre, kutyát is de azzal sok a macera mert a macska megsétáltatja magát a kutya nem. Stb. millió érv és ellenérv van. Sok évre kell terveznek. Nyaralásokra hogy akkor hova teszed kinek adod stb nem csak az itt a szempont hogy játékos meg aranyos. Gondold át :)
7/7 anonim válasza:
Ja bocs, én meg nem olvastam hogy a hullámoson és a nimfán kívül...egyébként még ajánlom a dzsungáriai törpehörcsögöt. Elég könnyű tartani, egyedül az elején kell egy ketrecet, kistálkát kajának, itatót, kisházat, forgácsot, valami kaját és egy kis játékot (pl mókuskerék) venni de jó neki egy wc papír guriga is amit imád rágni és kapargatni. És még annyi kell hogy heti 1szer kiöntöd a forgácsot, kicsit áttörölgeted a ketrecet és raksz új forgácsot. A lényegvaz hogy egy szelíd hörcsögöt vegyél mert nekem valami irtó aranyos,játékos és okos volt :D ahhoz képest hogy csak egy hörcsög hallgatott a nevére. Sose harapott meg senkit, akárki akárhogy nyúzta csak békésen tűrte. Nem írok kisregényt úgyhogy ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!