Lehet venni rókát otthoni tartásra? Mennyibe kerül?
Én meg gyanútlanul rákattintok a képre és ott egy hatalmas pók:D
Egyébként visszatérve a kérdésedre,nem,sajnos nem lehet venni
TEkintve, hogy nem védett állat róka, megfelelő engedélyek (önkormányzat) és felszerelés birtokában, de, róka tartható háznál.
Nem tanácsos mert nem háziállat .
Másrészt egy kóbor kutya ha megérzi a szagát könyen széttépi.
És amúgy is , minek neked róka ? Menőzni a haverok között ? Azt tudod hogy ez nem egy kiskutya és nem simizzük naphosszat féle állat ... ha beteg lesz hogy viszed orvoshoz ? Veszett lesz mit csinálsz ? Kib*szod az erdő szélén vagy mi ? És ez egy ragadozó ami csak a megszokott élőhelyén érzi magát jól , nem szabad kimozditani a természetes életközegéböl . Na meg honnan szerzel rókát ? Róka kennel nincs , befogni meg az erdőböl nem tudsz a 'majd én megszeliditem' gondolattal ... ha ilyen kinézetű állatot akarsz vegyél egy shiba inu-t ,vagy egy pembroke welsh corgit...Nem bántásból mondom csak ez se neked se az állatnak nem jó, nem egészséges bocsi a sértő volt de ez van.
Vörös róka: Magyarországon nem védett állat. Prémes dúvad, egész évben vadászható faj. Lehet háziállatként tartani, ha kicsi kora óta neveled.Ha tartasz kell neki megfelelő hely és oltások pl. gyakori a veszettség ,az ellen is kell oltás.
A róka intelligens állat ,lehet tanítani őket ,mint a kutyákat ,de engedély kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!