Szeretnék egy pónit. Erkélyen lehet tartani?
Figyelt kérdés
56 négyzetméteres lakásban lakunk a 3. emeleten, van erkélyünk ott elél egy póni?2010. ápr. 17. 21:16
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
Nem!Az ő esetében semmilyen állat nem lenne a legjobb addig,míg meg nem tanulja az alapokat.
13/21 anonim válasza:
szerintem csak szivat minket. nem létezik hogy valaki ennyire hülye legyen.
14/21 anonim válasza:
persze,hogy lehet
nekem egy egész mén van a kamrába....
na megyek mert etetek
15/21 anonim válasza:
Helló! EGYÁLTALÁN NEM! A lónak mozgásra van szüksége etetésre és alom kell alá. ha lovat akarsz tartani legalább fél hektárnyi terület kell neki az optimális élhetésért
16/21 anonim válasza:
A Pony Clubos könyvből pattant ki ez az ötlet?
17/21 anonim válasza:
Attól még hogy a ponyclubbos könyvben a hülyegyerek a lovát az erkélyen tartotta, neked nem kell...amúgy szerintem is csak szivat, én sem az erkélyen tartom a lovaimat...Amúghy meg ha komolyan gondolod, akkor beírtalak valami pszihológushoz, ha nem gond...egyébként a hely is nagyon pici lennne még egy falabellának is, meg mivan ha leugrik a 3. emeletről?!Te amúgy normális vagy?!
19/21 anonim válasza:
Remélem ezt nem komolyan kérdezteed xD
20/21 anonim válasza:
beaszrok ezen a karót nyelt bedobozolt fejű elvakult idióta bérprolinépségen már bocs ^^
ON: hát még szép hogy lehet, nekünk már egy egész csorda van, csak nagyon lelóg a fejük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!