Van egy nem tul nagy ketrecem, csovekkel, alagutakkal. Szeretnek bele venni kisállatot. Mit ajánlotok? A hörcsögön gondolkodtam, de valahogy nem. Milyen kisállatokat lehet tartani?
mekkora az a nem túl nagy?
így nem ajánlok bele semmit, mindegyik állatnak van mozgásigénye. az egerek vagy hörcsögök a természetben több km-t megtesznek egy nap. nem szabad őket nagyon pici helyre berakni. a felszerelésük sem fér be úgy.
úgyhogy mérd le légyszíves,hogy mekkora az a ketrec? mert ennek ismeretében nehéz tanácsot adni.
legalább 60*40cm-es ketrec szükséges a törpehörcsöghöz is..
de az egereknek is hasonló,vagy még nagyobb méret kell.
tengerimalacnak meg több mint egy méter hosszú hely kell..nyúlnak szintén,úgyhogy azok kizárva.
van még más rágcsáló, de valószínűleg egyiknek sem alkalmas az a hely.
érdemes eladnod és venni helyette egy nagyobbat,akkor már több lehetőséged lesz(törpesün akár)
attól mert hörcsög ketrecként adták el, még lehet kicsi.. az előbb írtam le,hogy a természetben több kilométert megtesznek 1-1 éjszaka alatt. állatkínzás betenni egy kicsi ketrecbe. és nem mellesleg nem férnek be a felszerelései.
ha nincs 60x40 cm alapterületű,akkor ne tarts benne hörcsögöt sem. de ha utána olvasol normális helyeken,akkor láthatod,hogy mindenhol ez a minimum méret.
de nem értem minek kérdezed,hogyha úgysem hiszed el amiket írunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!