Két testvér achát csiga pározhat?
Figyelt kérdés
Nem lesznek gyenge vagy torz kiscsigák? Vagy esetleg ki sem kelnek?2016. jún. 8. 22:41
1/7 marinet válasza:
hát volgammam nincs de szerintem inkább keres megegyezik csigát és azáltal szaporicsad
2/7 anonim válasza:
Szerintem pározhatnak simán gond nélkül.
3/7 anonim válasza:
Ha két testvérnek lesznek kicsinyei, legyen az ember, hörcsög vagy éppen csiga, akkor beteg kicsik lesznek a vérfertőzöttség és beltenyészet miatt... Ezt azért illene tudni a válaszolóknak, akkor is, ha csak magukból indulnak ki...
4/7 anonim válasza:
de ha egy olyan állatot veszel, ahol egyszerre akár 100 kicsi is lehet, és semmilyen módon nem tudod lekövetni, hogy a későbbiekben akárha külön helyről is veszed őket, nem-e rokonok, ott nem mindegy? Igaz ez a madárpók tenyésztésnél is, és sok egyéb állatnál.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodt szívvel pározhatnak a csigáim?
2016. jún. 22. 09:52
7/7 anonim válasza:
Mehet a dolog :) a csiga szerintem nem olyan érzékeny erre mint az emlősök vagy a madarak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!