Az anyanyuszi most szült, mit kell ilyenkor csinálni?
fiaztató ládája van?
ha nincs, akkor nem is csoda hogy ezt csinálja:S
ó szegények
én nyuszim belehal fialásba :( előtti almokat úgy gondozta
hogyha látod hogy bántja vegyél olyan direkt nyusziknakvaló tejet,ésutánna vedd kiőket,mert
úgy legalább 40% esélyük van,de hogyha bátnja őket,akkor 0 .
EZT CSAK NAON VÉGSŐ ESETBEN
Sziia..nekem volt már egy(több is)anya nyuszim és akkor az nagyon vad volt és ez attól függ hogy vad-e vagy nem.Ha vad ne menj oda hozzá mert megeszi a kiskulait.ha Nem vad akkor óvatosan menj oda és nyugtasd meg vagy simogasd meg.
Remélem be fog válni
Szia
Nyulam, nem nyúlam. Nem anyanyuszi, hanem nőstény nyúl, és nem szült, hanem fiat vetett.
Egyébként értetlen még ahhoz, hogy fiai legyenek, mint amikor nálunk egy 12 évesnek születik gyereke.
Fiat vetett..hát ebbe bele tudnék kötni,ha szeretnék:) Nem teszem.
Szerintem hívd fel az állatorvost,és szerezz be valamilyen tápszert (biztos van nyulaknak való,gondolom én) ,mert a nyuszik hamar ki fognak száradni,ha az anyanyúl nem szoptatja őket,ráadásul agyon is nyomhatja. Én kivenném közülük az anyát,ha rajtuk tapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!