Szyszke kérdése:
Mit szóltok az Arab lovakhoz? (kép) Aki más fajtát szeret milyet és miért?
2010. ápr. 9. 14:22
11/21 anonim válasza:
úristen ez a hosszú sztori mekkora kamu már!!! ha leadsz egy lovat a vágóba nem adják ki a másik ablakon kolbász formájában!
ráadásul ha kijött állatorvos akkor biztos telenyomta mindenféle gyógyszerrel, úgy meg már eleve nem mehet vágóhídra.
szóval kamu!
12/21 anonim válasza:
Én is az angol telivért szeretem, nekem is ilyen lovam van, tényleg nagyon jól vágtázik!
13/21 anonim válasza:
Lehet,hogy kamu.. de hol irja,hogy vágóra adták? Mert én azt nem találtam a szövegben csak annyit,hogy fejbe lőtték a lovat. Ha kamu akkor nagy fantáziája van. ha meg nem akkor nagyon nagyon sajnálom és őszinte részvétem!
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
az elező voltam bocsánat a nyelftan miatt
17/21 anonim válasza:
képzeld el a nóniusz az hidegvérű
18/21 anonim válasza:
Akkor elég rosszul tudod mert a nóniusz MELEGvérű. :)
19/21 anonim válasza:
igen, én is azt néztem h a nóniusz hidegvérű?! De a nóniusz az MELEG vérű tényleg... és nem hidegvérű
20/21 anonim válasza:
nekem a fox trotter aaa kedvenc mert küllemre 10es mozgásraa 10es sport(mindnág)9es
( éves lovagolok de emelett az akhal tekinit is szeretem
Perpillanat aarab lovat lovagolok és én pl utálom a nyugott lovakat mert unatkozok rajtuk...
Nekem azért jó az arab mert foglalkozni kell vele mikor a hátán ülsz és igy nem unatkozom.
mondjuk az akadályoktól mindig fél de a végén megugorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!