Tudtok olyan állatorvost, aki naprakész utaztatással kapcsolatban?
Segítenék, de nem igazán értem a kérdést.
Pontosítanád egy kicsit?
Igen :)
Macskával szeretnék repülni Magyarországra.
Felhívtam a repteret, ott azt mondták, chip, útlevél, oltás. De azt nem mondták, hogy milyen oltások (a veszettség elleni evidens, a többivel nem vagyok tisztában), illetve az itteni állatorvos azt mondta, nem kell útlevél csak adott egy fecnit, hogy az majd elég lesz. Szerinte...
Első vagyok. Már kezdem érteni! :)
Én a kutyámmal repültem Németországba. Az orvos csinált neki útlevelet (nem kis fecnit, hanem egy kis könyvet, hasonlít az oltási könyvhez), beleírta, hogy milyen oltása van meg, és hogy engedélyezi az utazást. Chip számát is beleírta, és aláiratott velem egy papírt hogy nem eladni viszem a kutyám. :D A reptéren csak az útlevelét kérték, abba minden benne volt, ami kell, hogy repülhessen.
Igen, ezaz, hogy azt mondta, szerinte nem kell az útlevél, elég az a kis vacak (csak a macska neve, a mi nevünk illetve a veszettség elleni oltás dátuma van rajta).
Féreghajtást meg sem említette, tervezem amúgy, de ha ő nem mondta, hogy és hová fogja felvezetni?
Nem Eu-s országban vagyunk egyébként.
A chip típusát is mondtam neki, hogy otthon mi a "szabvány", azt sem tudta eszik e vagy isszák...
Ezeket leszámítva viszont jó dokinak tűnik, tehát nem valami kurozslóhoz vittem és azért nincs képben...
Ezért jó lenne egy olyan otthoni doki, aki ért ezekhez és fel tudnám hívni...
Még mindig én! :)
Dr. Pallagi Attila a mi dokink.
palavet.hu
Hívd fel nyugodtan, nagyon aranyos, és biztos tud segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!