Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyik állattal jellemeznéd...

Melyik állattal jellemeznéd magad? És miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 08:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Farkas. Kitartó vagyok,vad,agresszív,bátor,bosszuálló, és egész nap csak húst zabálnék.
2010. ápr. 10. 20:23
 22/22 Bonasera válasza:

Farkas :D Szabadságmániás vok, szeretek csapatban dolgozni, a barátaimmal lenni, de azért szükségem van az 1edüllétre. Kissé egoista vok, szarkasztikus stílussal, de azért vicces, kitartok az igaz barátaim mellet, de, ha vki "elárul", az kicsapja a biztosítékot. Hűséges vok, de, ha úgy adódik, akk visszavágok, elhagyom az embereket. Tudok bocsánatot kérni, de, csak, ha tényleg elkövettem vmit, a semmiért nem!! Kiállok az igazam mellet, konok vok, makacs, önfejű. 1.re senkiben sem bízok, és 1 csalódás utűn is kell a megbocsátási idő... Be nem áll a szám, pörgök, le sem lehet állítani, ha kell bárkinek beszólok. Rühellem az igazságtalanságot. Ha vkit nem csípek, akk bunkó vok, szemét, és beszólogatós. Néha kihasználok vkit/vmit, és gyakran csak azért vok "jókislány", h vmit könnyűszerrel megkapjak ^^" Az esetek nagytöbbségében /80-95%ban/ enyém az utolsó szó :P Gyorsan túl tudok lépni dolgokon, fel tudok emelkedni... Gyakran nem telik tőlem úgy jóság, h ne mérlegelném, h nekem abból mi hasznom kamatozik...

Kicsit hosszú lett ^^"

14/L

2010. aug. 7. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!