Itt van egy 4-5 centis pók a szobámban a plafonom. Én már itt bőgök, mert rettegek tőle. Mit tudnék csinálni? Senki enm jön ma haza.
Én is bőgnék. Mi öcsémmel azt csináltuk, hogy megpiszkáltuk (jó messziről) egy bottal, aztán seprű, papucs, újság 5-6x jól oda verni neki és meghalt. Hívd át valamelyik szomszédot amelyikkel jóban vagy hogy segítsem. Nem fog kiröhögni, nyugi.
Ha seprűd van csak a bot végével buzeráld le, mert ha a másikkal akkor hajlamos "eltűnni" valahogy időközben a pók míg te nagy sokk hatás alatt vagy, így legalább látod hova megy. És nem akarlak rémisztgetni, de az ilyenek rohadt gyorsan futnak (ha csak nem a sima hosszú vékony lábú pók, aminek pici teste van, mert az poroszkál csak) valamint némelyik még pattog is egy kicsit mellé. Szóval állj fel egy székre és jó messziről cseszegesd, és teríts szét világos papírt a földön, hogy lásd hova esik.
Teljesen át tudom élni amit éreztél/érzel.
Egyszer velem is ez volt.
Egy tök nagy pók volt a szobában. Senki sehol.
Szomszédba nem mertem átmenni, mert cikinek éreztem.
Felporszívózni nem mertem, mert van egy olyan fóbiám, hogy majd kijön onnan.
De nekem szerencsére a földön volt.
Fogtam egy hatalmas lexikon nagyságú könyvet, és nem csak ráejtettem, hanem tök nagy erőből hozzá vágtam.
Majd gyorsan ráugrottam a könyvre és megtapostam, a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!