Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Vegyek-e húsvéti nyulat? Ha...

Vegyek-e húsvéti nyulat? Ha igen, akkor utána hova tegyem?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni.

2016. márc. 16. 09:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Nagyot vegyél, etesd becsülettel, youtube on találsz videót, én is az alapján tanultam meg levágni és megnyúzni, kizsigerelni...

Jó étvágyat.

2016. márc. 16. 10:04
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
+1 a nyúlpörköltre, nagyon finom!
2016. márc. 16. 10:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyik volt gimis osztálytársam hisztizett egy nyúlért és meg is kapta. Kérdezem kb. 1 hónap múlva, hogy mi újság a nyuszival? Jah, semmi, megutálta és kidobta az ablakon. (8 emeletről) A hideg kiráz azóta is, ha eszembe jut!
2016. márc. 16. 10:20
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Remélem, csak trollkodsz!

Ha nem akarsz a követező 10 évben felelősségteljes nyúltartó lenni (ami nagyon nem egyszerű feladat, és sok áldozatot kíván a gazditól), akkor egyértelműen NEM, NE VEGYÉL!!!

(Ha meg vágóállatra gondolsz, akkor meg az "ételek-italok" kategóriába írj:S)

2016. márc. 16. 10:31
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Paprikásnak finom, sütve száraz. Sok szalonna kell mellé.
2016. márc. 16. 10:45
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
Húzdafa és pörgesd meg!
2016. márc. 16. 10:48
 17/22 anonim ***** válasza:
67%

Édesanyád is csak anyák napján, nő az életedben csak a nők napján van? .... utána hova teszed????

Nem kell neked az a nyúl, még lábasba rakva sem érdemled meg! Még az is túl jó hozzád!

2016. márc. 16. 10:52
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

megáll az eszem az összes hülyètől aki ilyenkor nyulat vesz. ha vesz az ember,akkor vagy tartsa rendesen,háziállatkènt,vagy ha úgy tetszik,akkor haszonállatkènt.

de csak úgy megvenni cèltalanul,nagyon primitív dolog.

főleg,hogy a húsvèt keresztèny ünnep, ez a nyuszis bohóckodás messze van tőle..mondom, ha szeretne az ember nyuszit,vegyen,ünneptől függetlenül.de ne csak arra a pár napra..ez egy èlőlèny .amúgy párban kell tartani.

2016. márc. 16. 10:53
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Na, egy újabb vicces kedvű troll, aki hozta magával a lepontozó troll haverjait... Csak szólok, ma már iskola van, nem lehet otthon unatkozni.... :)
2016. márc. 16. 10:57
 20/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha nyulat akarsz, akkor nyúlketrecbe rakd, szénával, nyúltáppal, zöldségekkel a nyuszi igényeinek megfelelően és engedd ki minden nap sétálni picit. Ha szerencséd van és jól tartod, akkor lesz egy kedves, bújós nyuszid úgy 10 évre.

Ha ezt nem tudod vállalni (megértem, ha nem), akkor fazékba lehet még tenni, bár nem igazán értem, hogy miért akarnád elnevezni és érzelmi köteléket kialakítani vele, ha meg akarod enni. Akkor egyszerűbb levágott nyulat venni, amit már nem kell megnyúzni és kizsigerelni sem.

2016. márc. 16. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!