Vegyek-e húsvéti nyulat? Ha igen, akkor utána hova tegyem?
Nagyot vegyél, etesd becsülettel, youtube on találsz videót, én is az alapján tanultam meg levágni és megnyúzni, kizsigerelni...
Jó étvágyat.
Remélem, csak trollkodsz!
Ha nem akarsz a követező 10 évben felelősségteljes nyúltartó lenni (ami nagyon nem egyszerű feladat, és sok áldozatot kíván a gazditól), akkor egyértelműen NEM, NE VEGYÉL!!!
(Ha meg vágóállatra gondolsz, akkor meg az "ételek-italok" kategóriába írj:S)
Édesanyád is csak anyák napján, nő az életedben csak a nők napján van? .... utána hova teszed????
Nem kell neked az a nyúl, még lábasba rakva sem érdemled meg! Még az is túl jó hozzád!
megáll az eszem az összes hülyètől aki ilyenkor nyulat vesz. ha vesz az ember,akkor vagy tartsa rendesen,háziállatkènt,vagy ha úgy tetszik,akkor haszonállatkènt.
de csak úgy megvenni cèltalanul,nagyon primitív dolog.
főleg,hogy a húsvèt keresztèny ünnep, ez a nyuszis bohóckodás messze van tőle..mondom, ha szeretne az ember nyuszit,vegyen,ünneptől függetlenül.de ne csak arra a pár napra..ez egy èlőlèny .amúgy párban kell tartani.
Ha nyulat akarsz, akkor nyúlketrecbe rakd, szénával, nyúltáppal, zöldségekkel a nyuszi igényeinek megfelelően és engedd ki minden nap sétálni picit. Ha szerencséd van és jól tartod, akkor lesz egy kedves, bújós nyuszid úgy 10 évre.
Ha ezt nem tudod vállalni (megértem, ha nem), akkor fazékba lehet még tenni, bár nem igazán értem, hogy miért akarnád elnevezni és érzelmi köteléket kialakítani vele, ha meg akarod enni. Akkor egyszerűbb levágott nyulat venni, amit már nem kell megnyúzni és kizsigerelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!