Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit csináljunk a kiscicákkal?...

Mit csináljunk a kiscicákkal? Ilyen problémám még nem volt!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kertes házba költöztünk(eddig panel 7.emeletén laktunk), ide szokott egy fiatal nőstény cica (ez most derült ki, vemhes). Egy telken 3an lakunk, tőlünk nem sokszor kap enni, de a szomszédunk naponta eteti a cicát. Viszont a kiscicákat nem akarja, és meg akarja úsztatni őket, viszont én meg ezt nem szeretném, sajnálom őket. Elajándékozni nem nagyon lehetne őket, csak úgy kirakni, elpusztítani nem engedném, de maradni sem maradhatnak.

Mennyi idősen lehet leválasztani a kiscicákat, és hová tudom elvinni őket, ahol találnak nekik gazdát? Ha egy dobozban leteszem az állatorvos elé őket, vagy odaadom neki, Ő tud segíteni, vagy ott szurit kapnak, és elaltatják őket?

2010. ápr. 1. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Plakátold ki a környéken, h kiscicák ajándékba elvihetők, az anyamacskát pedig sürgősen ivartalanítani kell.

Akkor sokkal hatásosabb a plakát, ha már megszülettek, és lefényképezed őket.

Én sokszor veszek pártfogásba elárvult, kidobott cicákat, mindig találok nekik gazdit.

2010. ápr. 1. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem kéne kiscica,hol lax?
2010. ápr. 1. 09:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Kistarcsa.

Itt mindenhol annyi macska van, hogy öröm nézni, nincs igény cicákra.

Az anyamacsekot visszük is ivartalanítani, mert egy cica nem árt ha van(egér, pocok van), de sok kicsi prüttyöt nem szeretnénk.

2010. ápr. 1. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg neten is hirdetni, sok ingyenes hirdetőportál van, hátha ott valakinek kell cica.
2010. ápr. 1. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
kb 8 hetes korukban lehet elválasztani az anyjától. Próbáld meg elpasszolni ismerősökhöz stb, vagy kérd menhelyek segítségét. Lehet, hogy fogadni nem tudják őket, de talán felrakják a honlapjukra, ilyesmi.
2010. ápr. 1. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
az elözöhöz annyit tennék hozzá, hogy az állatorvosnak is tudsz szolni őhozzá mindennap járnak állatbarátok, hátha valakinek kell!
2010. ápr. 2. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegyél fel egy hirdetést a www.macska.hu fórumára, nekem már sikerült itt gazdit találnom nagyon gyorsan.Esetleg hívd hel a Noé Állatotthont [link] , talán tudnak segíteni!

2010. ápr. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!