Hallottátok? Lerombolják a városligetet!?
Nem kellett volna egy skizofrént elnöknek választani!
El kell kergetni!
" Nem kellett volna egy skizofrént elnöknek választani! "
Nem skizofrén, hanem szociopata.
De az ilyen tájékozott, a politikát/ közéletet nyomon követő emberek, akiknek ma új hír az, ami ellen mások évek óta tiltakoznak, 2014-ben is rászavaztak, "meeer Agyúúúúrcsány", meg "emúúúút nyoooc év...".
:-(
" ô inkább lekezel."
Mert azt érdemled.
Eddig bent laktam a 6. kerületben. Mindenhol csak házakat és szürke betont láttam. A házunkból kilépve jobbra a földön fekvő csöveseket kellett átlépnem. A kapunkba rendszeresen oda volt hugyozva, azt is mindig át kellett lépni. Volt, h nyáron beleléptem és visszamentem lábat mosni, meg új papucsért. Olykor az egész környék tele volt szemetelve. Elszórva üvegek, üvegszilánkok, a járdán pisa csík. Mindig elborzasztott a látvány és elfogott a hányinger. Nem bírtam megszokni, egyszer csak besokalltam és megszöktem.
Kijjebb költözünk. Itt vannak zöld területek, fák, növények, csicseregnek a madarak nyáron és itt boldogan lépek ki az utcára, mert szép a növényzet, tiszták az utcák, kevesebben laknak itt, és amikor süt a nap, nagyon feelinges.
Nos ha a városliget nem szűnik meg teljesen, akkor nekem mindegy mit csinálnak vele. Ritkán megyek arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!