Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Dobozban vagy anélkül temessem...

Dobozban vagy anélkül temessem el őt? Mégis hogy csináljam ezt? El vagyok veszve.

Figyelt kérdés

Most jövök az állatorvostól, és sajnos ma el kellett altatni a macskámat. Hazahoztam, hogy a kertben temethessem el. Hirtelen lett gazdiként és hirtelen jött problémával, még egy szállító boxom sem volt neki, ezért egy párnával és kutyapelenkával kibélelt dobozban vittem el, abban is hoztam haza.

A kérdésem lényegében, hogy eltemethetem-e ebben a dobozban (akár a pelenkával együtt, bár utóbbi nem hiszem, hogy túlságosan környezetkímélő lenne), vagy vegyem ki és...?

Teljesen tanácstalan vagyok, és fel vagyok dúlva, még mindig nem fogtam fel. Most, hogy hideg van, kemény is a föld, nem tudom, hogy kéne ezt kiviteleznem... És őszintén szólva, idegenkedem tőle, hogy holtan viszontlássam szegénykémet. :(

Elég sürgető kérdés lenne. Bármilyen segítségnek örülnék.

2016. febr. 8. 13:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

NEKI és NEKED is tökmindegy!!!

Csak ásd el.

2016. febr. 8. 14:11
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Dobozban akarom eltemetni, de a környezet és a törvények miatt kérdeztem, hogy biztosra menjek. Ha a kutyapelenkát bennehagyom a dobozban, az probléma lenne vagy inkább vegyem ki? Van alatta egy ülőpárna is.

2016. febr. 8. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:

A leghigienikusabb, fertozesveszely mentes:

+36 (20) 479-01-11

Kegyeleti Állathamvasztás

Méltón, nyugodt körülmények között kísérje Kedvencét utolsó útjára

[link]

2016. febr. 8. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Lebomlik a kutyapelenka is. A párnát kiveheted. Papírdobozba berakod és elásod. A halom tetejét meg kell szórni bőven öröltborssal a föld alá is kerüljön ,akkor nem szagolja ki valami állat.

Van kifejezetten állattemető Bp környékén,ott szakszerűen elássák és kis sírhelyet alakítanak ki amit kedvedre díszíthetsz.

Sintér meg hasonló "állami vállalat" kidobja a kukába .

2016. febr. 8. 14:31
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer a válaszokat.

Eltemettem, papírdobozzal együtt. Sajnos, az erőnlétem egészségügyi okokból nincs igazán a topon, így 60 cm-nél mélyebbre nem sikerült, nagyon sáros és ragadós.

Még egyszer köszönöm.

2016. febr. 8. 16:04
 16/16 anonim válasza:

Szegeny cica.

A mi cicank is mar tul idos es nagyon felunk ha itthagyna minket.

2016. febr. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!