Szombathelyen hol lehet venni INGYEN mopsz kutyát?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 13:21
1/24 anonim válasza:
sehol.ingyen biztos hogy nem fogsz kapni
3/24 anonim válasza:
venni ingyen?
Az milyen az, hogy ingyen veszel? :D
4/24 anonim válasza:
Sehol. Nem csak Szombathelyen, de Mo-n sem. A mopsz nem egy olcsó kutya ( tudom, mert nekem is az van) és a tenyésztők nem fogják ingyen osztogatni.
5/24 anonim válasza:
Hogy lehet egy kutyát ingyen megvenni ?:D::D de komolyan.. már egy UV kutyust sem kapni ingyen nem ám egy mopszot :)
6/24 anonim válasza:
olcsokutya.uw.hu Tényleg olvasd el.
7/24 anonim válasza:
Ami ingyen van,az nincs megbecsülve....
Ráadásul,ha már az árát sajnálod,akkor később sajnálni fogod az oltást,a drágább tápot,az állatorvost...már pedig a túltenyésztett kutyusoknak nagy szükségük van ezekre.
Gyüjts össze rá a pénzt,jön a nyár,lehet menni pl fagyizóba,strandra dolgozni menni,akkor lesz értéke a szemedbe.
Vagy menj el egy állatotthonba,keress egy aranyos keveréket,amire nem lesz annyi kiadásod(oltás ott is kell,de szinte mindent megesznek,annélkül,hogy problémájuk lenne belőle és állatorvos is elég évente egyszer)
8/24 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és van 3 kutyám. Saját zsebből etetem őket és állatovros stb.. Reggeli zsebpénzből összegyüjtöm.. inkabb nem veszek meg egy csokit hogy a kutyámnak legyen mit ennie!! És mopsz az tultenyésztett kutyák közé tartozik lassan/már! Ingyen?? :D Mitkapsz a mai vilgban ingyen? azt amit az kipottyant a wcn esetleg :)
9/24 anonim válasza:
Én is azt néztem...Hogy ingyen venni? xD Hát ez meg mien? xD
10/24 anonim válasza:
Ha ingyen van...Eleve nem lehet megvenni! xD xD xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!