11/21 anonim válasza:
Igen, ez egy valós kép, nem fake.
12/21 anonim válasza:
[link] Jah,azé ez se piskóta:DD
13/21 anonim válasza:
nem fake állítólag házidisznó volt, de kiszabadult és vaddisznóvá "alakult" N. G. C. -n láttam. a liger se piskóta:O
14/21 A kérdező kommentje:
Jaj, tényleg! :)
Hogzilla, pár éve én is láttam a neten. Elfelejtettem.
Hát igen, a liger sem semmi. :)
2010. márc. 27. 23:17
15/21 anonim válasza:
Biztosan állíthatom h ez igazi!
16/21 anonim válasza:
Ez nagyon durva. Ekkora disznóval én sem találkoznék, főleg ha dühös.
17/21 anonim válasza:
Tényleg... :D 10-szerese a rendes disznónak,akkor a szaga is 10-szerese? :D Fújj..
18/21 anonim válasza:
Az első manipulált kép, de a második link az ténleg létezett állítólag. Bár az nem is olyan szörnyen nagy, egy nagyra nőtt kan vaddisznó és kész.
19/21 anonim válasza:
Igen igaz elszabadult valahonnan és az a kissrác lotte le ..igaz benne volt a helyi halász&vadász magazinba .....
20/21 anonim válasza:
Írd be a youtubiba Szkinhed vad disznó!!!!!!!!Ebben benne van a kép!!!!!!!A zene is nagyon zsír!!!!!NÉZD MEG!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!