Miért tart valaki állatot, ha utána az sem érdekli, mi történik vele?
Egy vidéki kisvárosban lakom, és naponta szembesülök azzal, hogy bár a lakosság jelentős részének van kutyája-macskája, azok szélnek vannak eresztve, az utcán kóborolnak egész nap, a gazdájuk rá se bagózik, bármilyen is az időjárás.
Mostanában rengeteg elütött kutyát látni a környék főútja mentén, köztük egy éppen akkor sétált be a kamion alá, amikor arra mentünk a párommal. Egy másik beagle az egyik nap még kint játszott az udvaron, a másik nap már a teteme mellett gyalogoltam el. Összeszámolva 8 döglött kutyát láttam a városban az utaknál, mintha unalmukban öngyilkosok akartak volna lenni…
Aki nem vigyáz az életre, amelyért felelősséget vállalt, az miért tart állatot?
Nem vagyok se állatvédő, még csak nem is szeretem a kutyákat különösebben, de az felháborít, amikor valaki lustaságból és közönyből hagyja, hogy a házi kedvencének titulált állat ilyen sorsra jusson.
13:06-nak!
Igen jártam nyelvtanórára, és szerintem te is nagyon jól tudod mire gondoltam, csak játszod itt az agyad. Ha meg nem tudod akkor nálad van a probléma. A kérdés alatt legördíted a moderátor fület és rájössz mire céloztam.
"A kérdező nem törődik ilyesmivel"
Szerintem se törődj! Nincs jobb dolga, mint elemezni a kérdést!
Hidd el sok olyan ember van, aki mindent megadna, hogy az állatoknak jobb sorsuk legyen, de rengeteg olyan is van, akit egyáltalán nem érdekel ez! Ketté van osztva a "tábor", és amíg a másik oldalon is állnak, addig nem megyünk semmire. Annyit tehetünk, hogy mi megfelelően gondozzuk az állatainkat és mindent megadunk nekik! Próbálunk segíteni másokon is, és jobbra fordulhat a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!