Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért tart valaki állatot, ha...

Miért tart valaki állatot, ha utána az sem érdekli, mi történik vele?

Figyelt kérdés

Egy vidéki kisvárosban lakom, és naponta szembesülök azzal, hogy bár a lakosság jelentős részének van kutyája-macskája, azok szélnek vannak eresztve, az utcán kóborolnak egész nap, a gazdájuk rá se bagózik, bármilyen is az időjárás.

Mostanában rengeteg elütött kutyát látni a környék főútja mentén, köztük egy éppen akkor sétált be a kamion alá, amikor arra mentünk a párommal. Egy másik beagle az egyik nap még kint játszott az udvaron, a másik nap már a teteme mellett gyalogoltam el. Összeszámolva 8 döglött kutyát láttam a városban az utaknál, mintha unalmukban öngyilkosok akartak volna lenni…

Aki nem vigyáz az életre, amelyért felelősséget vállalt, az miért tart állatot?

Nem vagyok se állatvédő, még csak nem is szeretem a kutyákat különösebben, de az felháborít, amikor valaki lustaságból és közönyből hagyja, hogy a házi kedvencének titulált állat ilyen sorsra jusson.

2010. márc. 26. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*Ha nem*
2010. márc. 26. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:

13:06-nak!

Igen jártam nyelvtanórára, és szerintem te is nagyon jól tudod mire gondoltam, csak játszod itt az agyad. Ha meg nem tudod akkor nálad van a probléma. A kérdés alatt legördíted a moderátor fület és rájössz mire céloztam.

2010. márc. 26. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, persze! Van egy ember, aki jót akar cselekedni és te jössz itt a mi a kérdés, meg nem értem a kérdést dumával! Jön egy bunkó és osztja az észt! Lehet menni a moderátorhoz, lehet oltogatni, egyik fülemen be, másikon ki! De majd jön a kérdező és ő eldönti, hasznos volt e neki a válaszod!
2010. márc. 26. 15:38
 14/16 A kérdező kommentje:
A kérdező nem törődik ilyesmivel. Jöttek jó válaszok, és ez számít. Nagyon fontos, hogy az emberség ne vesszen ki belőlünk, még akkor sem, ha ez csak egy weboldal. Jókat írtatok, és minél több embert érdekel az, hogy mi is a háziállatok sorsa, annál nagyobb az esély arra, hogy a helyzet változzon. Tudjátok, kevés embernek kis hangja, sok embernek nagy hangja van.
2010. márc. 26. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:

"A kérdező nem törődik ilyesmivel"

Szerintem se törődj! Nincs jobb dolga, mint elemezni a kérdést!

Hidd el sok olyan ember van, aki mindent megadna, hogy az állatoknak jobb sorsuk legyen, de rengeteg olyan is van, akit egyáltalán nem érdekel ez! Ketté van osztva a "tábor", és amíg a másik oldalon is állnak, addig nem megyünk semmire. Annyit tehetünk, hogy mi megfelelően gondozzuk az állatainkat és mindent megadunk nekik! Próbálunk segíteni másokon is, és jobbra fordulhat a helyzet!

2010. márc. 26. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:

remélhetőleg, 2010. júl. 01 után, valószínű, hogy megfogyatkoznak az utcákon, a kóborló, elszökött, kicsapott állatok, mivel egyszerűen azonosítani és így keményen büntetni lehet a volt "gazdit":

[link]

[link]

2010. márc. 26. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!