1/12 anonim válasza:
Mind a kettőt, de ha választani kell akkor inkább kutya :D
5/12 anonim válasza:
macskák közt nőttem fel.
van két 9 éves cicám is most + egy 10 hónapos kölyök.
a kutyáktól mindig is féltem(rossz gyerekkori élmény,kutyaharapás). de már felnőttem, igyekszem kultúráltan viselkedni ha kutyát látok, nem megijedni. de nem hiszem,hogy valaha is lesz kutyám.
7/12 anonim válasza:
Kutya hűségesebb nem vagyok oda a macskakért van 2 kutyam imadom oket és viszontszeretnek a macske viszont vagy szeret vagy nem sőt a macska el is szökhet úgy hogy vissza se jön vagy elüti valami mert kimaszkal az utra szóval mndenképp kutya ez már az 5. Kutyam és velük nőttem fel szóval ha engem kérdezel mindenképp KUTYA!!!!
10/12 anonim válasza:
kutya <3 <3
Eper a legjobb barátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!