Szerintetek milyen állat lenne megfelelő panelházba?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 16:48
11/21 anonim válasza:
Én is laktam panelban,ezért az elsővel értek egyet.Még a perzsa macskáknak sem jó egyedül.A kutyák meg végképp nem valók panelba.Rengeteg vita volt a kutya-macskatartók miatt a szomszédokkal. Állandóan panaszkodtak a nyávogás,és az ugatás miatt.( az időnkénti egyéb dologról nem is beszélve).A panelban mindenhonnan áthallatszik a legkisebb zaj is,ez is elég konfliktushelyzet,ezt nem kellene fokozni.Az állanak sem jó a bezártság.
13/21 anonim válasza:
szúnyog, hangya, pók, csótány
14/21 anonim válasza:
nekem nyuszim van:) nagyon kis édes zajt sem csap:) mondjuk még nem szokott wc-re de amúgy nagyon tiszta is és bárki bármit mond egyáltalán nincs semmi szaga:D
15/21 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokot, de elefántot meg zsiráfot nem fogok venni. :D
2010. márc. 24. 17:12
16/21 anonim válasza:
Nyalja már ki a seggemet aki lepontozza az értelmes válaszokat! :D
17/21 anonim válasza:
Hurrá! Tudtam, hogy a vaddisznó tetszeni fog kérdező! Hiszen azt nem zártad ki.
18/21 anonim válasza:
Szintúgy a nyuszit ajánlanám, nekünk erkélyünk is van és oda is szívesen kimászkál, és tényleg hangtalan (nagyjából), de tarthatsz még halakat, békát, gőtét, siklót, kaméleont, teknőst, gyíkokat,csigát, pókot, botsáskát,hangyafarmot,csótányt, kistestű papagájt, pintyet, kanárit,egeret, patkányt, hörcsögöt, degut, tengerimalacot (bár ők nagyon tudnak visítani), csincsillát, Chihuahuát, Yorkshire terriert,tacskót, Pekingi pincsit, Westit, nyugodtabb macskát, hirtelen ennyi.
19/21 anonim válasza:
hát pontozzatok le, de nekem egy rottweiler-em van, egy tacskó keverék, és egy házicica. :$
20/21 anonim válasza:
Macska
Nyuszi
Pici testü Kutyi(de neki tényleg kell a napi többszöri mozgatás)
Majd légyszi írd meg,hogy mire jutottál
milyen állatfajtát választottál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!