Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan gazdi, aki...

Van itt olyan gazdi, aki jobban szereti az állatát, mint a partnerét? Ha igen, írd meg, milyen állatod van és esetleg hogy miért.

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 23:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Persze nem szexuálisan vagy aberrált módon, csak mint élőlényt.
2010. márc. 23. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretem jobban. Mert ez más szeretet. Alap helyzetben a párom az első mindenki közül és másodikat az állataim, aztán barátok stb...

De mondok valamit. Ha pl azt mondja a párom: "Veszünk egy külön házat, elköltözünk" vagy "Kimegyek külföldre, gyere velem csak az állataid nem jöhetnek" Akkor nem kérdés hogy mit teszek! Nem hagyom másra az állataim! Főleg a 3 kutyámra gondolok de a macskámat is csak nehezen tudnám!

Hogy miért? Nos sokan mondják, hogy pasi sok van, és bármikor elhagyhat, a kutya viszont hűséges... Hát én nem így gondolkodom. Törekszem arra hogy minnél tovább tartson egy kapcsolatom vagy lehetőleg az legyen az utolsó. Nem tudom megmagyarázni hogy miért van ez... De nem azért mert úgyis lesz másik pasi...

2010. márc. 23. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A páromtól kaptam az első nimfapapagájomat, azóta, amióta távolra sodorta az élet, már többen lettek, rá emlékeztetnek, ha másnak kéne elfoglalnia a helyét, akkor se tudná őt ugyanolyan mértékben pótolni, így úgy tűnne, mint ha a madaraimat jobban szeretném, de a valóság annyi lenne, hogy nem kaptam vissza a szívemet, úgyhogy inkább úgy vagyok vele, hogy nem is kell másnak betölteni a helyét, legalábbis addig nem, amíg ő foglalja el a fő helyet a szívemben.
2010. márc. 23. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még elég fiatal vagyok és nem is volt olyan személy eddig, aki olyan húú, de nagy lett volna a szerelem. Szóval így könnyen ki tudom jelenteni, hogy a kutyusom többet jelent nekem. Mondhatni ő a mindenem. Igazi társ. :) Mindig itt van mellettem. Hatalmas szeretetet tud adni és mindig megérzi ha rossz kedvem van. Nagyon megnyugtató a társasága. Nehéz kérdés, de amúgy is miért kéne, hogy az egyik többet jelentsen mint a másik. Na, hogy valami igazán nyálas szöveggel szemléltessem a dolgot: az én szívemben több "személynek" is van elegendő hely. :)
2010. márc. 24. 03:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy jobban, inkább másképp szeretem őket. De ha egyszer választanom kéne a kutyáim és a pasim között, akkor egészen biztosan a kutyáimat választanám...
2010. márc. 24. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:
:) Nem is gondoltam volna, hogy kapok erre értelmes választ :) Akkor nem csak én vagyok így vele... Köszi a válaszokat :)
2010. márc. 24. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
en a belga óriás nyulamat
2010. márc. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!