Ki tud mászni a pók a porszívó porzsákjából? Úgy értem vissza a csövön?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 12:50
11/18 anonim válasza:
az ilyen pokokat ugy hivjak hogy szörszpájdör!
12/18 anonim válasza:
Szerintem is ki tud. De szegééény pókok. Én is rettegek tőlük, de mégis lelkiismeret-furdalásom van mindig, ha felporszívózom őket. (Nekem vizes pórszívóm van, úgyhogy ez tuti halálos ítélet nekik).
13/18 anonim válasza:
"amúgy én is utálom a pókokat, undi állatok :-("
Én meg csípem a pókokat mert azt látom mennyi szúnyogot és egyébb vérszívót pusztítottak el.
14/18 anonim válasza:
Én szószerint kirakom őket a lakásból. Ha találok egyet, papírra felcsalogatom, aztán ki a folyosóra...:D
Biztos kijön a porszívóból!
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Külön csodálatom azoknak akik ki tudják vinni a pókokat egy papírlapon! Én csak arra tudok gondolni amikor meglátok egyet, hogy milyen gyorsan tud futni. Talán egyszer legyőzöm ezt az érzést. Szép napot mindenkinek!
2010. márc. 23. 09:39
16/18 anonim válasza:
jaj ti! nem tud! a porszívóba szívóhatás van. ha beszívja az olyan mint ha téged felkapnak egy forgószél, teljesen összezúzza az ízületeit. nem beszélve a porszívó belső felépítéséről. ha téged felkap egy forgószél és odacsap valamihez 150km/h-s sebességgel túléled? na nekik ez pont ilyen... mellesleg én is utálom a pókokat :)
17/18 anonim válasza:
tegnap beszippantottam egy 4-5 cm-s pokot a porszivoval. szerencsere olyan porszivom van, ami porzsak nelkuli, es az a resz, ahol a szemet gyulik atlatszo.... a pok utan me'g 1-2 percig hasznaltam a porszivot, hogy biztos beszippantsa rendesen. a helyzet a kovetkezo: a pok tulelte, viszont a koretekeredett sok hajszal, es kosz miatt konkretan egy lepest sem tudott tenni, nemhogy kimaszni. amikor megraztam porszivot, lattam , hogy probal kiszabadulni, de csak a labait tudta mozgatni egy kicsit, eselye sem volt barhova is menni. ugy hagytam ejszakara, aztan masnap reggel leellenoriztem, es a helyzet valtozatlan volt. a pok ugyanott volt, me'g e'lt , viszont beszorult a koretekeredett haj e's retek miatt. vegul kiontottem azz egeszet a wc-be, e's megallapitottam hogy a pok egybe volt, nem szakadt le semmije, csak fogsagba esett. ezentul ragaszkodni fogok a porszivohoz mint fegyver :) hehe
18/18 anonim válasza:
Eddig én is azt hittem hogy nem éli túl. De most nagy porszivozast csináltam a szobaba. Leszivtam ot kb 1 órája es most amikor torolgettem a port akkor látom hogy egy ilyen szurke pok (gondolom a porszívóbol) maszik a porszívó mellett. Szóval gondolom nem pusztul a nyomorék amikor felszívod. Amúgy én is rühellem a pókokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!