Placebo állatoknál? Hogy tud működni?
Az okosok egy homeopátiás cikk kapcsán azt állítják hogy a Placebo hatés az állatoknál is működik.
Tudja valaki hogyan? Honnan tudja az állat hogy pl. a filmréteggel bevont szölöcukoról meg kellene gyógyulni? Gondolom nem megmondják neki. De ha igen milyen nyelven?
Ilyenről még nem hallottam, de biztos, hogy nem létezik.
A placebo lényege szerintem a szertől való gyógyulásba vetett hit, és ez még is hogy lenne meg egy állatnál, amikor amúgy is titokban csempészi bele az ember az ételébe?
Szerintem az állatoknak alapból megvan a gyógyulásba vetett hitük, nem véletlenül szedik össze magukat egy súlyosabb sérülésnél sokkal könnyebben, mint az ember. Az állatok alapból az öngyógyításra ösztönösen hajlamosabbak.
EZ EGY BAROMSÁG!!!!
Egy lódoktor.
Rendben, akkor nem csak én gondolom marhaságnak. Ez már a második írás ahol azt bizonygatják hogy persze az állatoknál is müködik:
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!