Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Placebo állatoknál? Hogy tud...

Placebo állatoknál? Hogy tud működni?

Figyelt kérdés

Az okosok egy homeopátiás cikk kapcsán azt állítják hogy a Placebo hatés az állatoknál is működik.

Tudja valaki hogyan? Honnan tudja az állat hogy pl. a filmréteggel bevont szölöcukoról meg kellene gyógyulni? Gondolom nem megmondják neki. De ha igen milyen nyelven?

2015. nov. 18. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyenről még nem hallottam, de biztos, hogy nem létezik.

A placebo lényege szerintem a szertől való gyógyulásba vetett hit, és ez még is hogy lenne meg egy állatnál, amikor amúgy is titokban csempészi bele az ember az ételébe?

Szerintem az állatoknak alapból megvan a gyógyulásba vetett hitük, nem véletlenül szedik össze magukat egy súlyosabb sérülésnél sokkal könnyebben, mint az ember. Az állatok alapból az öngyógyításra ösztönösen hajlamosabbak.

2015. nov. 18. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:

EZ EGY BAROMSÁG!!!!

Egy lódoktor.

2015. nov. 18. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
1 voltam. Még annyit, hogy ha van ilyen szer, akkor azzal csak a gazdit hülyítik meg jó pénzért, illetve a lelkiismeretét nyugtázza. Alapból meg az állat akkor is meggyógyulna, ha nem töm semmit a szájába.
2015. nov. 18. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a gazdi megnyugtatása a lényeg. Szóval itt a gazdira hat a placebó...
2015. nov. 18. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem működhet! Tudatos gondolkodás szükséges hozzá.
2015. nov. 18. 10:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor nem csak én gondolom marhaságnak. Ez már a második írás ahol azt bizonygatják hogy persze az állatoknál is müködik:

[link]

Köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 18. 10:19
 7/7 anonim válasza:
89%
Persze, Kedves kérdező. Hiszen ha szerinted marhaság, az felülírja a kísérleti eredményeket.
2015. nov. 19. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!