Ember vs strucc, ki győzne?
Ha egy ereje tejében lévő férfit és egy struccot leraknak egymással szemben (egy nagy ketrecben).
És egymásnak esnének ki nyerne? Nincs az embernél semmilyen fegyver, és csak akkor jöhetnek ki a ketrecből ha az egyikük már nyert? szerintetek?:D (ez egy elméleti kérdés)
Én a struccra tennék (főleg, ha csak egy sima férfi, nem valami szuper kiképzéses katona vagy valami), s biztos vagyok benne, hogy kétesélyes a dolog. Milyen hangulatban van a strucc, milyen gyors a fickó...
De a stucc combcsonttörő rúgása durva, egy irodai dolgozóra, aki néha lejár kondizni, én biza nem fogadnék...
Mondom én ezt totál laikusan. Az ember túl civilizált, túl lusta és elpuhult, nincs olyan sok esélye egy harcias nagy állattal szemben.
Egy strucc átlagosan 2 méter magas, és 200 kiló.
Baromi erős madarak, akiknek tudniuk kell védekezni az embernél khmm, komolyabb állatok ellen is, akik szinte mindig a fiókáikra, vagy rájuk vadásznak.
Strucc győzne szerintem, bár lehet hogy túl lehet járni az eszén, gyenge pontját megtámadni stb...
A hím madár akár 2,7 méter magas , 100-150 kg. is lehet...70km/órával tud futni, agresszív , ha zaklatják vagy a tojásokra felügyel. Iszonyatos nagyot tud rúgni (lazán bele lehet halni és nem csak elméletileg!)
Vagy támadólag viselkedő idegen?
Az ember a strucc gondozója, akit fióka kora óta ismer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!