Mi értelme van az állatkitömésnek?
Figyelt kérdés
miért jó hogy kitömik a halott állatot?! ez kinek jó??2015. nov. 5. 15:46
2/7 anonim válasza:
Van, akinek esztétikai értéket képvisel, van oktatási haszna is, extrém esetben lehet kegyeleti oka is...
3/7 anonim válasza:
Az ember láthatja, hogy hogyan néz ki közelről az állat.
Én inkább elmegyek egy természetrajzi múzeumba, ahol kitömött állatok vannak, mint egy állatkertbe, ahol élő állatok szenvednek bezárva.
5/7 Mátranováki Fényevő válasza:
+ tudományos gyűjteményekbe is kerülnek kitömött állatok, amiket meg tudnak vizsgálni alaposan
6/7 anonim válasza:
Hm, ez e kérdés tetszik. Én lehet kitömetném a kisállatomat ha meghalna. :( Vagy a hamvait tartanám meg, szegények kevesebb ideig élnek mint mi, de valamilyen szinten bizarr is, szóval nem tudom. Bocs az értelmetlen válaszért.
7/7 anonim válasza:
1-es, ugye ezt nem komolyan mondtad? o.O
Amúgy attól függ, ki hogy fogja fel. Van akinek egy dísz a házában, van aki egy kitömött állaton tanítja a biológiát, van aki emlékként tömi ki (nekem ez utóbbi nem kicsit morbid).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!