Kitty Tailor kérdése:
Mit kell csinálni egy kisállat tetemmel?
Figyelt kérdés
A kutyákat, macskákat vagy elássák valahol vagy a gyepmesterrel el lehet vitetni égetni. Az apró kis rágcsálok meg a leggyakrabban a kukában végzik [ :( ]. Na de egy nyúllal mit csináljon az ember? Vagy tengeri malaccal? :/ ( nem halt meg semmi csak elméleti a kérdés)2015. nov. 4. 20:40
11/11 A kérdező kommentje:
Ez csak egy általánosítás volt hogy ezt szokták tenni velük. A nyulat azért nem írtam mert konkrétan a nyúlra vonatkozik a kérdés amiről viszont írtam feljebb, hogy nincsen kert. Na ezért nem lehet nyulat elásni. Mert a személyes helyzetemre kérdeztem rá, míg a macskánál általánosítottam. Így már érthető? Vagy írjam le még egyszer hogy nyulat (de kutyát és macskát) sincs lehetőségem elhantolni ha elpusztul és pont ez érdekelne hogy az elásáson kívül mit lehet még csinálni ha egyesek nem akadnának fenn azon hogy huuuuu mért nem lehet elásni.
2015. nov. 14. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!