Miért írják sokan, hogy kislány kutya, fiú cica, mikor ezeknek az állatoknak kifejezetten van nemre utaló nevük?
1. Nem akarok kötekedni, csak nekem furcsa, hogy így nevezik meg az állataikat
2. iskolában tanagyag a megnevezés
3. Senki nem néz ismeretterjesztő csatornákat? Ott is a NORMÁLIS megnevezést használják
Nem b..zd meg! NEM! Csak annyit mondtam, hogy nekem furcsa, hogy nem azon a néven emlegetik, ahogy az iskolában is tanulják. Igen, kockás füzetnek hívom, de azon a vidéken ahol lakom, és abban a korosztályban, amennyi vagyok senkin sem mond olyat, hogy lány nyúl, max, az óvodások. Te vagy a hülye, ha ezt nem bírod felfogni.
Én csak annyit kérdeztem, hogy miért? Érted? Szerintem nem.
Csak mert felidegesítettek. Kérdeztem, és egyből osztanak, és persze én vagyok a hülye, amiért fel merek tenni egy kérdést.
Mondj egy állatot, és megmondom, hogy hívják. Tán te jobban tudod, Canis Merga?
Megérdemelnéd, hogy kimoderálják trágár hozzászólásodat, kedves barátom.
Ha az ember itt sem kérdezhet, akkor hol tegye?
Azért, mert hülyék. Ahogy emberre sem használjuk a bak, kan, szuka, jerke kifejezéseket, úgy állatra sem a fiú, lány, férfi, nő szavakat. A szexuális megnevezések, mint valaki kanos, más kategória.
Bak nyíl? Nem inkább bak nyúl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!