Van egy kis időd? Akkor kattints ide.
Nagyon sajnálom ezeket a menhelyne került kutyusokat, ezért rakom ide is fel a linküket. (Hátha valaki az itteni olvasgatás közben rátalál a kérdésemre, és pont beleszeret egy árva kiskutyusba! :))
hm. szerintem egy gyerek többet eszik mint egy kutya. öltöztetni kell, iskolába kell járatni, ami még plusz költségekkel jár (tankönyvek, füzetek, iskolaszerek, kirándulások,stb.), külön foglalkozásokra is jár, pl: edzésekre, zenélni, és a gyereknek kell ugye kisállat is...
aki megengedhet magának egy kutyát, nem biztos, hogy vállalhatna egy gyereket. 9:20, magyarán szólva tök hülye vagy.
a kérdés írójának : nagyon becsülöm , hogy feltetted ezt a kérdést. legalább látni, hogy jószívű és normális felfogású emberek is járnak ide.
Na ezért szeretem ezt az oldalt, egy vélemény és mindenki azt támadja
ez kész:)
hehe! amikor a témára kattintottam a kertbirodalmas reklámról átváltott idézem erre:adója 1%-ával támogassa a magyarországi gyermekmentőorvosi...
furcsa. pedig nem is a GYEREKEKRŐL beszélgetünk.XXXXXXXDDDDD
9.31-eshez
Ha örökbe akarnék fogadni (akár gyereket, akár kutyát), tuti itt kezdeném a neten. És szerintem ezzel nagyon sokan így vagyunk. Mert kihez is fordulhatnánk, ha nem tudunk olyan ismerősről, aki fogadott már örökbe? Erre való a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!