Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van egy kis időd? Akkor...

Van egy kis időd? Akkor kattints ide.

Figyelt kérdés

Nagyon sajnálom ezeket a menhelyne került kutyusokat, ezért rakom ide is fel a linküket. (Hátha valaki az itteni olvasgatás közben rátalál a kérdésemre, és pont beleszeret egy árva kiskutyusba! :))

[link]

[link]

2010. márc. 14. 08:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

hm. szerintem egy gyerek többet eszik mint egy kutya. öltöztetni kell, iskolába kell járatni, ami még plusz költségekkel jár (tankönyvek, füzetek, iskolaszerek, kirándulások,stb.), külön foglalkozásokra is jár, pl: edzésekre, zenélni, és a gyereknek kell ugye kisállat is...

aki megengedhet magának egy kutyát, nem biztos, hogy vállalhatna egy gyereket. 9:20, magyarán szólva tök hülye vagy.

a kérdés írójának : nagyon becsülöm , hogy feltetted ezt a kérdést. legalább látni, hogy jószívű és normális felfogású emberek is járnak ide.

2010. márc. 14. 13:54
 22/26 anonim ***** válasza:
54%

Na ezért szeretem ezt az oldalt, egy vélemény és mindenki azt támadja

ez kész:)

2010. márc. 14. 14:01
 23/26 anonim válasza:
szerintem egy kisbaba nem jó egy 13 éves gyereknek, de egy kutyának lehet hogy örül. viszont egy 30 éves nőnek lehet hogy inkább egy baba kell, mint egy eb.
2010. márc. 15. 21:22
 24/26 anonim válasza:

hehe! amikor a témára kattintottam a kertbirodalmas reklámról átváltott idézem erre:adója 1%-ával támogassa a magyarországi gyermekmentőorvosi...

furcsa. pedig nem is a GYEREKEKRŐL beszélgetünk.XXXXXXXDDDDD

2010. márc. 15. 21:27
 25/26 anonim ***** válasza:

9.31-eshez

Ha örökbe akarnék fogadni (akár gyereket, akár kutyát), tuti itt kezdeném a neten. És szerintem ezzel nagyon sokan így vagyunk. Mert kihez is fordulhatnánk, ha nem tudunk olyan ismerősről, aki fogadott már örökbe? Erre való a net.

2010. márc. 16. 21:18
 26/26 A kérdező kommentje:
azt ugy értettem, hogy nem neten fogod nézegetni, és kiválasztani hogy melyik gyereket fogod örökefogadni...
2010. márc. 16. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!