Segítség hogy űzzük el a patkányokat?
Nincs más megoldás. Cica. Nagyobb testű, díjbirkózó méretű ádáz cicus. Vagy kotorékeb, pl egy okosabb tacskó.
Van egy rokonom aki vidéken egy tanyán él, és a közvetlen szomszédai közül az egyik mindenféle állatot tart, de nekik van kutyájuk, a rokonomnak meg van két cicusa, se egér, se patkány.
Vagy esetleg ha valami bikább mérget beszerzel.
Kutya itt is van, az udvaron meg is fogja de nem akkora méretű, hogy padlásképes legyen, a macska pedig csak bejön az udvarra, ki már nem megy.
2 ! Jól értettem, hogy odacsalja mogyoróvajjal (édessel) és beleesik a vödörbe? De nem löki fel a vödröt nem tud kimászni?
2. vagyok.
Igen,jól érted,a titok,amiért nem tud kiugrani az a víz. A veder alján kb. 10 cm víz legyen,így nem tud talajt érni a lába és ezért nem tud elrugaszkodni és kiugrani vagy fellökni.
A mogyikrém helyett jó a szalonna,sajt,sonka,...
A tesóm vett tengeri malacokat, hogy majd a hangjuk el ijeszti, de szinte csak tobb patkány lett. Azóta viszont megszerettem a tengeri malacot.
A másik meg gyöngyösöket hozott és azok bizony elzavarták a patkányt. Azóta nem láttam nálunk egyet se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!