Szerintetek mi a legrondább élőlény?
Nyilván olyanra gondolok, ami mindenki szerint létezik, ember által már látott, közismert élőlény.
Pl egy béka, szerintem a maga módján szép, bár nem szivesen fogdossa az ember :D
És mi a legszebb?
Pókszázlábú...... blöah....
Legszebb? Tigris, fehér tigris, farkas.
Legrondább: azok a nagy szőrös pókok
Legszebb: haflingi kisló
pókszázlábú FÚÚÚÚJ, az tényleg undorítóóó
lovak gyönyörű állatok, és most mindenki hülyének fog nézni de szerintem a bölények, bivalyok is :)
A tücsök szerintem szép, és jó hallgatni nyáron a ciripelésüket (: bár egyszer a fürdőszoba szekrény mögül nem volt kellemes hallgatni, nem is értem hogy jutott oda be :D
A pókszázlábú voszont tényleg nem szép, de nekem néhány fajta pók tetszik. (Madár, tarantula, és van pár itthon, kint előforduló példány is ami egész szép.
Kígyók is van amelyik szép. Amúgy, értetek már kígyóhoz? Viccen kívül, tökre kellemes tapintása van (:
A vakondpatkány az tényleg ronda. Lovak szerintem is szépek, bivalyok bölények is.
Nekem is a macskafélék tetszenek még, a házi macska is, bár abbol is láttam már rondát. :D
Első: egy tücsöktől félsz, egy fehértigristől nem? Vagyhogyvanez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!