Ez milyen bogár?
Teljesen azt hittem hogy egy óriás csótány de ez tud repülni hacsak nincsenek mar ilyen mutáns csótányok
Igen látom de én pécsi vagyok és legfőképp erdőkbe irja hogy van de Szerintetek ez hasonlít a képen lathatora?
Mit csináljak nem mertem leütni de a szobámból kiment az biztos vajon több is van?
Amugy csak panelba lakom és kb 2-3 hónapja voltak irtani
Amerikai csótánynak (Periplaneta americana) nézem, de nem vagyok benne biztos. Az viszont tuti, hogy csótány, ahogy már írták is.
Ami viszont a linken szerepel, az az erdei csótány, másik faj, más élőhelyigényekkel, eleve sokkal kisebb is, szóval azt nem kell irtani, jól megvan magának.
De ez mit keres nálam Pécsen?
De este nem mertem és most meg nem látom este vajon előjön vagy ez nappal is mozog?
Az ilyen irtos dolgok amit a boktba veszek megfogják?
Ha egy volt van több is lehet?
Amugy pont kb 2honapja lett irtva az egész 10 emeletes nem lehet hogy csak ez az egy repült be kintről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!