Szerintetek mi lehet ez? (szuka kutya)
Van egy 1,5 éves ivartalanított szuka kutyám.
Benti kutyusról van szó,tehát egész nap "szemmel van tartva"
(És most ne nézzetek hülyének),de valahogy néha barna foltokat hagy maga után.Ezt úgy kell elképzelni,hogy pl velem aludt,és reggel egy kis barna folt volt a lepedőn,vagy ma felugrott a székre,én kimentem,és mire visszaértem,addigra olyan lett a szék.Viszont soha nem látom,hogy konkrétan honnan van.Hiába figyelem a kutyát,a pisije rendben van,tartani is tudja,nem csorog be álmába.Hasmenése sincs.Hüvelyfolyást se tapasztaltam nála(pedig napok óta figyelgetem,de semmi)Nem nyalogatja magát gyakrabban,a szőrén se látszik semmi,rendesen eszik,iszik,játékos,semmi gyanús tünete nincs.A fekhelyén se láttam még soha ilyet,csak az én ágyamon(és mielőtt jönnek a vicces kedvűek,nem nem tőlem származik)Tudom,hogy hülyén hangzik ez a kérdés,de tanácstalan vagyok.Hiába próbáltam utána olvasni semmit nem találtam.Ami még talán fontos lehet,hogy ez a barnás folyás,édeskés,marcipán illatú,nem büdös.Szerintetek mi lehet?Tapasztalt már valaki hasonlót?
Orvoshoz még nem igazán merek elmenni,mert nemrég voltunk oltáson,akkor megvizsgálta,semmi probléma nem volt,és konkrétan azt se tudnám megmondani,hogy ez a folyás honnan származik.Ráadásul ritkán fordul elő,hogy ilyen foltot találok(havonta-kéthavonta egyszer,ezért először arra gyanakodtam,hogy csak bele lépett valamibe a konyhában stb,eszembe se jutott,hogy esetleg a kutyából származik(és igazából most se tudom biztosan,csak ez tűnik logikusnak)). Vagy szerintetek vigyem el orvoshoz?Ti mit tanácsoltok?
Első kutyusról van szó(ráadásul a családban első szuka kutyusról),így semmi tapasztalatunk nincs ilyen téren,de igyekszek felelős gazdi ként viselkedni/cselekedni,viszont itt megáll a tudományom.Ilyen esetben mi a helyes döntés?
Előre is köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!