Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kíméletes megoldás így megölni...

Kíméletes megoldás így megölni az egeret?

Figyelt kérdés

Megfogtunk egy egeret a lecsapós egérfogóval, de csak megütötte, és élve maradt. Viszont valami belső sérülése lehetett.

Beletettem egy műanyag palackba levegő nélkül. Úgy tudom, ha elfogy a levegő elkábul és elalszik, nem szenved.

2015. aug. 25. 21:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pontosan, köszönöm.

Van aki ragasztót használ és az egérrel együtt kidobja a szemetesbe. Az szerintem kegyetlenebb. Én legalább kerestem a módját, hogy kíméletesen elvegyem az életét.

2015. aug. 26. 12:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne essünk át a ló túloldalára ,hogy sajnáltatjuk az egeret. Az egér ,patkány az egy szapora és nagyon kártékony állat, minden eszközzel irtani kell mert hamar tönkretesz egy házban, raktárban mindent százszámra elszaporodik és betegséget terjeszt.
2015. aug. 26. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!