Szeretnék egy görög teknőst de nekem egy kicsit drága esetleg tudtok más szárazföldi tekit ajánlani?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__7149004-melyi..
ezt te írtad ki? egyébként én már 5 ezer forintért is láttam neten.ahol helyhiány van,vagy esetleg megunták a tekit,ott sokszor áron alul szabadulnak tőle.
ez itt 6 ezer pl.(De gondolom papír nélkül) ha ennyit se tudsz rászánni akkor szerintem érdemes meggondolni,hogy tényleg akarod -e tartani. mert mint írtam az előző kérdésednél,a helyük kialakítása nem ingyen van. és ha valami baja van és állatorvoshoz kell menni,az is sokba van.
440 forintos órabérrel ha számolunk,akkor kb 22 óra munka után megveheted 10 ezerért a görög tekit.na már most ez kevesebb mint három 8 órás munkanap.
nekem ennyit megérne az a kisállat akit szeretnék tartani.:)) főleg mivel évtizedekig veled lesz.
utána néztem, nem találtam én olcsóbb szárazföldit. a többi faj általában még igényesebb is, egy görög tekit nem olyan nehéz szerintem tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!