Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS ezek milyen kukacok?

SOS ezek milyen kukacok?

Figyelt kérdés

Ma vettem észre, hogy az egész ház tele van kukacokkal. Szemetesbe is volt, meg a sarkakba, elég sok helyen. Fehér kifli alakú, gyűrűzött a testük. Nem nagyok de úgy mennek előre, hogy pörögnek és gyorsak.

Most kitakarítottam mindent, de nem találtam semmi olyat ahonnan jöhettek. Csontevő kukacokhoz hasonlítanak de ugye azok elpusztult állatokban vannak itt pedig semmi ilyen nem volt..

Ráadásul az itthon levő háztartási hypo is szagtalan és félek hogy nem fertőtlenít rendesen...

Nagyon gusztustalan. Volt olyan ami már pusztult volt és száraz ezek bordópirosak voltak.

2015. aug. 11. 12:23
 1/3 A kérdező kommentje:
kb 3naponta takarítok, nincsenek háziállataim nincsenek molylepkék stb..
2015. aug. 11. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Légylárvák lehetnek (népies nevén csonti, szerintem erre gondoltál te is). Nem csak elpusztult állatokban lehetnek, kikelhetnek egy darab kajamaradékban, szemetesben is. Ahogy írod, nálad valószínűleg a szemetesben keltek ki.
2015. aug. 11. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
ha sok van belőle, gyűjtsd össze. az eltérő kultúráknak, pl. indiaiak ezeket eszeik. ezért lehet azzal a mondttal találkozni sűrűn, hogy egyes romák döghúst is esznek, azt is bírja az emésztésük, amibe más belehalna?
2015. aug. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!