Nagyon nagy őrültség lenne? Bővebben lent.
Lehet, hogy bolond vagyok.
Szóval arról van szó, hogy a legjobb barátnőmnek ma halt meg a tengerimalaca aki hat éves volt. Nagyonnagyon szerette és felhívott délelőtt hogy meghalt és úgy sírt szegény :'(
A szülei nem akarják, hogy másikat vegyen, csak azért, mert azt mondják, nem normális, hogy így sír érte, és egyszer a másik is meg fog halni...
Arra gondoltam, hogy vigasztalásképp vennék neki egy másikat. Mennyibe kerül egy tengerimalac?
Egyébként nagyon őrült vagyok? :O
szerintem kedves lenne tőled :)
vannak akik ha meghal a kedvencük hallani sem akarnak másikról, ha barátnőd nem ebbe a csoportba tartozik akkor szerintem vehetsz neki egy másikat. biztos értékelni fogja ;)
Köszi a válaszokat!
Amúgy sem most akarom megvenni, hanem pár hét múlva, mert messze lakik, és csak akkor tudunk találkozni.
Mégegyszer köszi!
Ja amúgy mennyibe kerül?
19:23-as vagyok
Csak még annyi, hogy ne olyant vegyél, mint az előző volt, mármint más színűt, hogy ne az előző jusson róla eszébe mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!