Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy őrültség lenne?...

Doruss kérdése:

Nagyon nagy őrültség lenne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Lehet, hogy bolond vagyok.

Szóval arról van szó, hogy a legjobb barátnőmnek ma halt meg a tengerimalaca aki hat éves volt. Nagyonnagyon szerette és felhívott délelőtt hogy meghalt és úgy sírt szegény :'(

A szülei nem akarják, hogy másikat vegyen, csak azért, mert azt mondják, nem normális, hogy így sír érte, és egyszer a másik is meg fog halni...

Arra gondoltam, hogy vigasztalásképp vennék neki egy másikat. Mennyibe kerül egy tengerimalac?

Egyébként nagyon őrült vagyok? :O

2010. márc. 7. 17:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyébként ajándéknak szánom
2010. márc. 7. 17:29
 2/12 anonim ***** válasza:

szerintem kedves lenne tőled :)

vannak akik ha meghal a kedvencük hallani sem akarnak másikról, ha barátnőd nem ebbe a csoportba tartozik akkor szerintem vehetsz neki egy másikat. biztos értékelni fogja ;)

2010. márc. 7. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy őrült. Nagyon sokat segíthet egy új állatka, de azért hagyj egy kis időt barátnődnek mielőtt kap másikat. Az én szüleim ugyanezt mondták, sok állatkám volt már, de szerintem soha nem fogok tudni háziállat nélkül élni.:D
2010. márc. 7. 17:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amúgy sem most akarom megvenni, hanem pár hét múlva, mert messze lakik, és csak akkor tudunk találkozni.

Mégegyszer köszi!

Ja amúgy mennyibe kerül?

2010. márc. 7. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha a barátnőd a szüleivel lakik, akkor pofátlanság beleszólnod. Vegyél magadnak, gondozd és a barátnőd majd játszik vele akkor, ha nálad lesz.
2010. márc. 7. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk 1000.-1500.- körül mennek
2010. márc. 7. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
nálunk a picik max 800ak, az ilyen nagy kócosak meg 250 Ft-ig vannak.
2010. márc. 7. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
mármint 2500, csak nem működik normálisan a billenytűzetem
2010. márc. 7. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél neki, biztosan örül majd. :)
2010. márc. 7. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:

19:23-as vagyok

Csak még annyi, hogy ne olyant vegyél, mint az előző volt, mármint más színűt, hogy ne az előző jusson róla eszébe mindig.

2010. márc. 7. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!