Malac házikedvencnek?
Sziasztok!
Szeretnék otthonra egy törpemalacot. :)
Ugye közöttük is van teljesen rózsaszín? Mert én képeken csak foltosakat látok. Olyat szeretnék igazából mint egy sima háztáji sertés csak kisebb méretben. Úgy tudom ugyan olyan intelligensek mint a törpemalacok. Csak nagyobbra nőnek. Szóval nekem nem kell "igazi" törpemalac, nekem a legideálisabb egy olyan lenne mint a Gravity falls-ból Csámpás. Na mindegy, ez csak részletkérdés. Amúgy egy 90 nm-es lakásban lakna, és délután vinném ki a kertbe/sétálni. Ez elég neki? Vagy reggel is kell? Akkor is, ha sima malacka? Eseteg akinek valamelyik van el tudna látni tippel? És egy NAGYON FONTOS DOLOG még, hogy a "sima" malac is lehet szobatiszta? Előre is köszi!
Thanks for nothing! -.-
Normális válaszokat várok!
Kérdező:hülye kérdésre,hülye válasz!!!
Gondolom a kérdést viccnek szántad.Ha meg nem akkor gondolom a tescoban láttál csak disznó hust a polcon. [link]
OFF:A városiak csak szerintem nem láttak élőben állatot a macskán és a kutyán kívűl?
Kutyat macskat lehet jo eredmennyel szobatisztasagra tanitani. De abbol sem barmelyiket es nem barmikortol kezdve.
Apropo, pont a tegnap volt egy musor a national geograficon ha jol emlekszem, egy hulye angol hazaspar ponilovat tartott a hazban. Kutya helyett, felultettek a kanapera tv-t nezni. Es egy ovatlan pillanatban a poni a lakas kozepere sz@rt elo adasban, de aztan tudod milyet es mekkorat, az asszonyka pedig szaladt a neylon tasakkal osszeszedni.
Ez az állat csak a filmekben való lakásba. Ő is malac, szeret dragonyázni, túrni, és néha szét is tép egy-két dolgot. Összességében nem lakásba való, akár milyen intelligens. A ktya inteligenciáját még nem érte el. Tud bizonyos dolgokat, de nem hangolódik rá a gazdira annyira.
A döntő érvnek a lakásbantartás kellene, hogy legyen: NEM oda való! Ne szúrj ki vele kettő sétával és 10-12 óra egyedülléttel.
Ez a mai világ kicsit lázadó lett, így a kitűnni vágyás is egy ilyen kimutatása: más mint a többi.
Ha szereted az állatot, nem arra koncentrálsz, hogy ismerőseid téged hogyan csodálnak majd. Hagyd meg őt a kertben, odavaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!