Segítség, találtam egy denevért a garázs előtt, nagyon sajnálom szegényt, mit tegyek?
Teljesen le van lassulva szegényke, ami érthető ilyen hidegben(-6,-7 fok nálunk). Beletettem egy dobozba, behoztam a meleg garázsba, hogyan tudnék meg segíteni neki?
Köszönöm a segítséget!
Igaz, a fajták beli különbségek soha nem érdekeltek, de vajon azért-e, mert ilyen óratájban kezdenek aktívak lenni? Mert mihozzánk is tavasszal kerültek, úgyhogy az évszak nem épp késői:D. És képes vagyok ilyeneken gondolkodni fél 1-kor..
Remélem a piciállattal nem történik semmi. Mindig az éjszakát mondják rizikósnak:S.
Talán a npszak miatt...hogy nagyon későn aktív. Most olvastam, hogy mindegyik faj más időpontban ébred. Lehet, hogy ők nagyon későn kelnek.
Nekem is teljesen leblokkolt az agyam, úgyhogy elmegyek aludni,bár úgyis három óra múlva kelek megint, hogy megnézzem az apróságot, hogy van... elfogadott egy pár csöpp vizet az előbb, úgyhogy itt a reménysugár:)
Köszönöm a segítségét mindenkinek, jóéjszakát!
en azt komolyan gondoltam. *-* azert mert az XD-ottvan lehet komolytalannak velted. :\ sebaj. en ezt tennem..
:)
Jó reggelt! Csak most olvasom, mi történt (tegnap korán mentem aludni). Kedves Kérdező, sokan példát vehetnének rólad, hogy minél több ilyen lelkes állatvédő legyen.
Sajnos még látni is csak az állatkertben és a neten láttam denevért, így hasznos tanácsot nem tudok adni, de nagyon drukkolok nektek.
Hogy van a kis bőregér?
Sokkal jobban, nyitogatja a szemét, mozgatja a füleit, ásított is az előbb, és jön-megy a dobozban. Jó hangosak sikít, ha megkínálom husival, úgyhogy védekezni már tud:)
Ha vízzel kínálom, iszik.
Hogyha ilyen aktív marad egész nap, alkonyatkor elengedem, hadd keresen magának valami búvóhelyet. Bár nem biztos, hiszen nagyon hideg lesz még, majd meglátjuk, hogy viselkedik:)
Kaptam okos tanácsokat egy hozzáértőtől, úgyhogy a tanácsot követve beviteem a fáskamrába, elengedtem, és ott föllógatta magát:)
Míg jobb idő nem lesz, ott marad mindenképp.
Köszönöm:)
Nagyon aranyos, lóg fejjel lefelé ahogy egy jóravaló bőregérhez illik, maga köré teketre a bőrlebenyeit, és meg sem moccan, csak azt látom, hogy levegőt vesz:)
Köszönöm mindenki segítségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!