Milyen állat ürüléke ez?
Figyelt kérdés
Egy pesti négy emeletes panelház 3. emeletének erkélyén találtuk, ma éjjel került oda. Elsőre egérnek gondolták szüleim, de hát egy betontömbben? Meg hogy került volna a harmadikra? :D
Én madárra tippelek, de egyikünk se ért hozzá.
Valaki tudja esetleg?
2015. júl. 17. 08:37
1/10 anonim válasza:
Egér lessz. Nekünk is volt egerünk pedig mi is panelba lakunk
2/10 A kérdező kommentje:
Mi most denevérre gyanakszunk, anyu mintha látott volna egyet aludni az ablak feletti mélyedésben. Mikor én megnéztem, már nem volt ott.
2015. júl. 17. 14:53
3/10 anonim válasza:
Sem a madár, sem a denevér ürüléke NEM ilyen.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor?
Ma reggel már egy nagyobb adag volt ott. Anyu megint látni vélte a denevért, de én megint lemaradtam róla :D
Egeret nem hallunk kapirgálni a falban... amúgy még mindig nem értem, hogyan juthatna fel a harmadikra.
2015. júl. 18. 15:46
6/10 A kérdező kommentje:
Most már 99%, hogy denevér.
2015. júl. 21. 17:49
7/10 anonim válasza:
Szerintem macska. Azok nagyon pofátlanok, átjárnak szarnnyi. Amég nem volt kutyánk folyto átjöttek kakálni és ilyen volt a kakájuk.
8/10 A kérdező kommentje:
A 3. emeleti, szeparált erkélyen elég fura lett volna egy vendégmacska :D
Mindenesetre a dolog megoldódott, kaki már nincs.
2015. aug. 12. 15:19
9/10 anonim válasza:
Most mar 100% hogy denever volt? Nekunk a parkanyon van reggelre ilyesfele vegtermek.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is 100, de 99%. Jó hír, hogy nekünk 1 hét alatt eltűntek. Valószínűleg tőletek is kiköltöznek majd.
2015. aug. 28. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!