Melyik a legerösebb orrszarvu faj? és melyik ma élö nagy állat öse a stegosaurus?
"és melyik ma élö nagy állat öse a stegosaurus?"
Szóval de, ezt kérdezted.Nah mindegy, nem állok le veszekedni egy 10 évessel.
hát én nevetek nagyon :DD elképzeltem, milyen aranyos kisfiú lehet, itt érdeklődik tök cuki :D
Kérdező: szerintem a szélesszájú orrszarvú átlagban és legnagyobb méretben is nagyobb, mint az indiai... a szélesszájú az elefántok után a legnagyobb ma élő szárazföldi állat súlyra, átlag 2 és fél tonnások a hímek, de akár 3600 kilósak is lehetnek; az indiai hímek átlag 2200 kilósak, a legnagyobbak 3200-ra is megnőhetnek, a keskenyszájú meg 2600-2900 - viszont szemmértékre kb mind egyforma
a Stegosaurus kihalt, nincs őse, hogy mihez hasonlított? jobbára egyikhez sem szerintem... mozgásra lassabbnak képzelem mindkettőnél, és amúgysem kelti egyik benyomását sem; a rinocéroszra inkább a Triceratops emlékeztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!