Kinek melyik? Kutya vagy macska? Ki kutyas es ki macskas
Kutya! Indok: Édesapám tenyésztő volt.
Macska: Amíg nincs egér. Mondjuk volt kettő (tesók) ami szimpatikus volt,de inkább a "nem csípem őket" a jellemző.
Én nehezen tudnék választani... nagyon szeretem a macskákat és a kutyákat is. Egyiket sem jobban, azt hiszem, de teljesen máshogy.
Talán egy ideje elbillent a dolog a kutyák részére, indok: mert lett egy teljesen saját kutyám, egy mudi, és imádom.
Viszont egy cuki macska is ki tudja húzni a talpam alól a talajt. :D
Azt az állatot szeretik jobban, amelyik van nekik, de mindkettőt lehet szeretni.
Mindkettőnek megvan a jó, és a rossz tulajdonsága.
Amúgy én nekem macskám, van, alattunk volt, még kb 3 hetesen találtuk meg. Azóta nagyon szeretem.
De a kutyákat se becsülöm le
Úgy nőttem fel, hogy mindig volt a háznál mindkettő. Elvagyok a macskákkal is, de hozzám sokkal inkább közelebb állnak a kutyák, sőt mondhatom, hogy imádom őket. Két kutyánk van, tavaly találtunk egy nagyon aranyos kiscicát, meg szerettük volna tartani, de a kutyák ezt nem találták olyan jó ötletnek, így új gazdit kerestünk neki.
Hogy miért kutya? Azért szeretem őket, mert olyanok amilyenek, igazi csodák. Aranyosak, bolondosak, felvidítják, ha kell megvigasztalják az embert. Mozgásra ösztönöznek, és vigyáznak ránk. :)
Mindkettő! :)
Nagyon muris, amikor a most másfél hónapos kölyök macska orrba vágja a 2 éves németjuhászt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!