Miért akarnak sokan ritka állatokat tartani? Majmot, nyílméregbékát, meg efféléket?
Nem vagyok féltékeny senki fia barmára.
Az ember által tenyészett, és kevert állatok legyenek az ember mellett (kutya, macska, törpemalac). A vadállatok legyenek a vadonban. Arról meg, hogy buták az emberek, és megölik a siklót vagy kínozzák a mcskát, én nem tehetek.
Neked akkor valaki különleges állatod van, mert ki akarsz tűnni a tömegből, ami nem baj, de mégis csak egy olyan állat, ami fel sem méri a gondoskodásodat, és egy kis territóriumot kapott osztályrészül. Max annyiban, hogy etetésidő van. De én nem akarok senkibe belekötni, valószínűleg már így is belegázoltam mindenkinek a lelkébe, akinek inge ez a téma.
Rendben van, mindenki tartson azt amit, akar, csak éppen, te is megmondtad, nem ért hozzá mindenki. Az meg a kedvencem, amikor benne van a hírekben, hogy "saját pókja marta meg a fiatalembert stb." Jó, lehet, hogy tényleg nem kellett volna feltennem a kérdést, csak épp akkor fel voltam háborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!