Minimalac tartók! Mekkorára nő meg a malac?
nekünk is volt.de már elajándékoztuk. Attól függ milyen fajta .Pl a miént vietnámi törpemalac volt, és max 50 kilóig nő meg.kb mint egy nagyobb testű pitbull.
de ez még attól is függ,h hol van tartva és h mennyit etetik
jujj..malac :D kismalac nagyon aranyos xD
bocs h nem építő jellegű választ írtam
Szia! nekem van egy minimalacom most 9 hónapos van 1 blogja ha gondolod megnézheted [link]
hány kiló:hát mikor utoljára mértük 6 hónaposan 7 kiló volt most kb 15-20 kg lehet (és szerintem csak úgy mellékesen ennél nagyobb nem lessz!)
milyen magas:ez jó kérdés én még nem mértem meg de 40-45 cm-nél nem magasabb az biztos
Hááát én bezony nagyra megnűttem, mer a kedves gazdám töpörtyűt és hurkát adott nékem ebídre. Súlyom 120 kiló, oszt a hájam kiló...
Bocsi, ezt a malacom (disznajam) írta. Nézd meg, az echte házban tartható minimalac 15 kg-nál több, valamint magasságát tekintve a térdnél tovább érő nem igazán szokott lenni. Ezért alkalmas aktív fizikai tevékenységekre is: akár futkározhatsz vele az iskolában, vagy ugrani is megtaníthatod. Remélem tudtunk segíteni!
4/kan és 15/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!